Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 21:17
laski niepoprawne- przypominam ,że tu są sposoby na odchudzanie-jak chcecie sobie popyszczyć ,to zmykać na ploty do HYDE PARKU albo na swoje blogaski ,bo po tyłkach natrzaskam nie bałganić mi w wątkach tematycznych łobuziary a sio
Jak na razie jest ciężko. Trafił się okres wiecznego grillowania. W sobotę dziadkowie mają po 60 lat i jest impreza jakich mało - wiadomo. Będzie ciężko. A w przyszły piątek wyjazd, musi mnie to zmotywować. Ale samopoczucie ogólnie ok. Kupiłam wreszcie wymarzony strój kąpielowy, zrobiłam sobie paznokcie. Cudo. Tylko na wagę nie wstanę.
Jak na razie próbuję pójść leżeć do łóżka, bo pracowity dzień miałam. ^^
Strój jest biało czerwony. Stanik jest biały z czerwonymi kropkami, które są w brokatowej otoczce. Ramiączka są czerwone. Majtki w paski. Czerwono białe. I jakieś tam akcenty brokatu. Cudnie ;))
Ja też ostatnio lojtałam za strojem kapielowym, ale nawet nie pomyślałm, że może by tak w kolorch biało-czerwonych kupić hm, a przecież też bede na Karaibach prezentować swój kraj
iwonka69, biało-czerwony stój to nic! Kupiłam sobie na plaże klapeczki z napisem POLAND. ;DDD
Ale muszę się czymś pochwalić. Postanowiłam ukazać się siłą i stanęłam na WADZE. I co!? Po moich okropnych tygodniowych grzeszkach jak grill, sernik na zimno mojej mamy czy lody w Auchanie - nie schudlam to prawda, ale też nie przytyłam ani grama! Zaczyna mi się to podobać! ;DD
iwonka69, biało-czerwony stój to nic! Kupiłam sobie na plaże klapeczki z napisem POLAND. ;DDD
A ja mam ręcznik z napisem "Solidarność". W galerii figur woskowych w Londynie zrobiłam sobie z nim zdjęcie obok Wałęsy, ale ludziska się uśmiechali :)
Loriette ale nagrzeszyłaś I nawet Cię kara nie spotkała, to niesprawiedliwe
Loriette ale nagrzeszyłaś I nawet Cię kara nie spotkała, to niesprawiedliwe
Oj no. ! To dobrze, że mnie kara nie spotkała. Ale drugi raz już tak nie zrobię.
Powiem wam, że odkąd zaczęłam się odchudzać zaczynam akceptować samą siebie. Dzisiaj rano stanęłam w nowej bieliźnie przed dużą szafą lustrzaną i stwierdziłam, że wyglądam CAŁKIEM NIEŹLE! Brzuch mam twardszy, bardziej wyprofilowany.. bardziej płaski. Nogi zawsze były ok. Ale cycki mi rosną Z 80B mam już 85B
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum