no to fajnie trafiłaś :-D ja tez ortodontke miałam fajna przy każdej wizycie pytała jakie gumki chce opowiadała jakie przewaznie kolory biora dziewczyny z aparatami itd hehe wiesz co ja ci polecam gumki jasne niebieskie albo jasne zielone bo zeby wydaja sie być jeszcze bardziej bielsze :)
dziewczyny a mam do was pytanie.. czy pijecie herbatki wspomagające odchudzanie i jesli tak to jakie i czy działaja? bo mi za 3 dni kończy sie opakowanie herbatki i może zainwestowałabym w jakas inna... teraz pije Bio-Activ La Karnita nie jest zła, hamuje apetyt itd ale może wy macie jakies lepsze propozycje?
ooo to powodzenia na zakupach :-D hehe ja to na tych wakacjach nawet nie kupowałam stroju... wstyd sie pokazac z takim wielkim brzucholem! ale w nastrepne wakacje jak najbardziej hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum