Witam wszystkich zmagających się z nadwagą i nie tylko.
Zacznę od tego, że moja waga zawsze się wahała i wahnięcia te to ok 20 kilogramów. Jednak zawsze udawało mi się samoistnie zrzucić zbędne kilogramy. Nie wiem czym jest to spowodowane, że tym razem tak się nie dzieje. Może już nie ten wiek.. mimo iż mam 24 lata, to zauważyłam wyraźnie, ze mój organizm się zmienia.
Do meritum;]
Bardzo przytyłam, bo około 20 kilo i nie radze sobie z tym.. czuję się przytłoczona własnym ciałem.
Czy byłby ktoś skłonny coś mi doradzić i podzielić się swym doświadczeniem w tej dziedzinie?
Dodam, że jestem wegetarianką, wiec większość diet nie jest dla mnie.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości, Wam i sobie też.
Pomogła: 3 razy Wiek: 26 Dołączyła: 13 Mar 2007 Posty: 3377 Skąd: łódzkie
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 19:57
pani_czna, Witaj, to jest miejsce właśnie dla ciebie. Tu znajdziesz wsparcie i pomoc w najtrudniejszych momentach diety.
Jesteś wegetarianką czyli nie jesz mięsa, ale chyba jadasz nabiał? Mięsko można zastapić produktami sojowymi, warzyw jest cała moc więc z tym nie ma problemu.
Jakoś zaradzimy.
My kochamy surówki Znasz pewnie mnóstwo wegetariańskich przepisów, więc chętnie skorzystamy
Witaj wśród nas
zastosuj diete herbalife wydajac kupe forsy mając do dyspozycji taki sam efekt stosujac diete i zmieniajac swoje przyzwyczajenia zywieniowe. Chcialabym dodac ze samo zastosowanie diety herbalife wcale nie pomaga utrwalic wagi to mozna osiagnac jedynie przez zmiane nawykow zywieniowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum