Witam.
Mam takie pytanie, a nawet dwa.
1. Ile one mają kalorii? 1 czy 43? Bo na opakowaniu pisze, że 1, a w tabelach różnie.
2. Czy one są dobre przy odchudzaniu np. mam na coś ochotę i tic tak i po sprawie [na mnie działa, ale nie wiem ile ma kalorii].
Pozdrawiam.
sto gram tic taców ma 390 kalorii z czego 98% to węglowodany, które podczas diety generalnie powinno się ograniczać maksymalnie. WG danych podanych przez producenta jedna drażetka ma ok 2 kalorii. Gdybym wiedziała ile drażetek jest w jednym opakowaniu to bym Ci policzyła z dokładnością do iluś miejsc po przecinku ale niestetynie wiem i muszę się opierać na danych z opakowania.
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 124 Skąd: Żywiec/ Kraków
Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 23:18
becia napisał/a:
lepszy tctac niż cukierek
A ja sądzę że lepsze są gumy do żucia bez cukru lub cukierki np. orbit. Przynajmniej nie psują zębów i mają mnóstwo pysznych smaków. W Tic-Tac'ach jest cukier!!!
Siedzę i zastanawiam się...co robi pozostałe 6 cudów świata :)
.
.
.
Skoro już tak, to ja polecam ciasta zbożowe przeznaczone do odchudzania ;) Cena co prawda kosmiczna, ale czego się dla przyjemności nie robi. W Kauflandzie za 7 ciastek płaci się 14 zł. ; o
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 124 Skąd: Żywiec/ Kraków
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 21:22
Sprężynka napisał/a:
Libelle, smaka mi narobiłaś. ;). Wysłałam siostrę po dropsy Orbit! ;)
Hihi, ja ostatnio nakupowałam trochę tego i potwierdzam ze dropsy Orbit są pycha. Za to te nowe gumy truskawkowe już nie bardzo. Szybko tracą smak, to już wolę miętowe
Siedzę i zastanawiam się...co robi pozostałe 6 cudów świata :)
.
.
.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum