Witam wszystkich użytkowników forum.
Wzrost: 181cm
Waga: strasznie się waha od 89 do 94 kg.
Mam przez to okropne rozstępy na rękach, na brzuchu, a o udach już nie wspominając :(
Marzy mi się waga min. 75kg max. 80kg i żeby nie skakała tak mocno...
Kiedyś wyczynowo pływałem i świetnie wyglądałem, jednak teraz wstydzę się iść na basen przez te moje rozstępy... O bieganiu nie ma mowy, bo mam płaskostopie i kostniaki na piszczelach (oba zwyrodnienia od urodzenia) i przy bieganiu tak mnie kości bolą, że mimo woli się przewracam już po 100 metrach (tak sie dzieje odkąd pamiętam, leczenie/zabiegi chirurgiczne nie pomagają). Mniej więcej raz w tygodniu jeżdżę rowerem od 10 do 15km. Więcej raczej nie dam rady z powodu pracy...
Jeżeli chodzi o mięsa jadam tylko te z kurczaka i indyka.
Warzywa lubię wszystkie.
EDIT
Zapomniałem dodać, że wręcz ubóstwiam pić kefiry
Chleba nie jem żadnego.
No i szukam odpowiedniej diety.
Wiem, że powinienem jadać 5 niewielkich posiłków dziennie, w równych odstępach czasu. Ostatni 2-3h przed spaniem
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 09:08
Amadusz witaj
jak widzę-to dietkowo radzisz sobie całkiem nieźle ,a problem dotyczy raczej silnej woli i konsekwencji w działaniu
pojadanie w nocy znam z autopsji ,wieczór i nocka są dla mnie najgorsze do przeżycia z powodu ssania w żołądku
może trzeba go jakoś oszukiwać czymś mniej kalorycznym-warzywka lubisz ,a one już lepsze niż coś innego,jak już ten głód Cię dopadnie
pisz o sobie,może Cię to bardziej zmotywuje do konsekwencji-czego Ci życzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum