Loriette, nie chcę się kłócić, ale dietetyk powiedział mojej przyjaciółce, żeby w trakcie stosowania jego diety ważyła się codziennie. Stwierdził, że jeśli okaże się, że po kilku dniach straci zbyt dużo lub zbyt mało, ma się do niego zgłosić. Ja tak zawsze robię- ważę się, aby stwierdzić, czy to, co wczoraj zjadłam, nadaje się do diety.
Rada dla założycielki tematu: Nie przesadzaj. W czasopiśmie czytałam, że bezpiecznie jest "zrzucać" 1 kg tygodniowo. To mało, ale skutecznie zapobiega efektowi jo-jo.
Sprężynka, może i tak, ale dla mnie to i tak trochę bez sensu. A co w czasie miesiączki?! Są kobiety, które potrafią przytyć do 5 kg podczas okresu, przez zbieranie się wody w organizmie. I co wtedy? Zmieni cały jadłospis, ponieważ tyje? Wiesz to właściwie też zależy od człowieka. Nie których cieszy 50 dag mniej. A ja wolę liczyć na kg. ;)) Pozdrawiam :-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum