Cześć! Mam 17 lat, 168 cm wzrostu i waże 70 kg :( Ochudzam sie od maja w tym czasie zgubiłam 9 kg, tylko teraz już nie umiem, jem tak samo cały czas trzyma diete i juz mi nie schodzi w dół :( Oto przykładowy dzień:
I
- Bułka sojowa lub ze słonecznikiem (nie posmarowana), z szynką, lub pasztetem sojowym, lub jakimś serkiem. Kawa + łyżeczka cukru
II
Jogurt - Jogobella light
III
-Ryż z gotowaną piersią z kurczaka lub rosół na piersi lub grysik lub makaron z serem lub płatki z mlekiem (mleko 0,5% płtki fitnes), lub bułka.
IV
jakiś owoc (jabłko, nektarynki,)
V
Jogurt, lub kanapka (jak rano), Kawa + łyżeczka cukru
Do tego codziennie (gdy pogoda pozwala) jeżdże na rowerze ok. 25 km w ciągu 2h, robie 150 brzuszków, raz w tyg. biegam (bo nie cierpie;/). Nie jem już słodyczy :( Do tego staram się cały czas ruszać, specjalnie codziennie wycieram w domu podłogę, chodzę z psem na spacery itp. Pomocy, co robie źle? Boje się że wrócę do mojej wcześniejszej wagi, a tego nie chce! Bardzo proszę o rade. Z góry dzięki:)
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 17:41
Moniaaczek, może za mało białka? Spróbuj na obiad do fileta z kurczaka nie dodawać ryżu czy makaronu za to zjedz 2x więcej mięsa i tonę surówek. Płatki fitnes mają mnóstwo cukru poczytaj skład bo fitnes na mielonce też każdy może sobie napisać Dużo się ruszasz zacznie waga lecieć zobaczysz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum