Kamilka te Twoje rozpiseczki to są również Tobie potrzebne. to taki wirtualny dziennik dla ciebie i nas, żebyśmy ewnentualnie mogły Ci podpowiedzieć co źle robisz i pochwalić, że jedzonko komponujesz dobrze.
Jak napiszesz taka rozpiseczke to i Ty "zobaczysz" i bedziesz sobie mogła sama przeanalizować co jest nie tak. Pamięc bywa ulotna, a jak masz napisane to lepiej dojrzysz to co przez cały dzień zjadłaś.
My zawsze czytamy posty, jednakże nie na każde dajemy radę odpisywać.
Pamiętaj jednak, że Wielki Brat czuwa (czytaj siostra), i bierz sie za siebie, czekamy na rozpiseczkę.
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 22:19
nie do kurki wiary (jak to Inka goda) wziełam centymetr i poszłam obmierzyć swoją osiemnasto(prawie) latkę ... i fakt-wymiary u mojej różnią się góra-centymetrem-dwoma oprocz klaty i pupy ,moja ma czym oddychac i na czym siedzieć.. w brzuchu mam to samo co Ty ...wydaje mi się że powinnaś na spalanie i ćwiczenia postawić ...
słodyczy i chipsów nie jem od prawie 2 miesięcy( tylko tak okazjonalnie od czasu do czasu jem) i staram sie w ogóle mało jeść i ćwiczyć
ale wedóg mnie to mało jak by było 70 to może bym się cieszyła
ciekawa jestem ile ważę...
ja też uważam że sporo, tylko nie pamiętam od jakiego czasu sie odchudzasz tzn jaki czas temu robiłaś pierwsze pomiary?
gratulki i tak trzymaj, pomalutku i bez stresów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum