Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011 15:08 [odchudzanie] Odchudzanie
Witam!
Mam taki problem mam 1,85 metra wysokości waże 73 kg , mam 15lat.
Ćwicze regularnie podciągnięcia , pompki ,cwiczenia na brzuch na przed ramie i ogólnie mięsnie wyglądają ładnie lecz żeby były lepsze efekty na brzuchu musiałbym schudnąć z 3kg. I tutaj problem czy mółgby ktoś mi podać jakąś dietę / ćwiczenia przy których wycisnąłbym jaknajwięcej z brzucha :))
Pozdrawiam
polecam diete dr. dukana i regularne ćwiczenia w ćwiczeniach brzucha ważna jest systematyczność zmęczony miesien bedzie sie spalał i wyglądał nieatrakcyjnie oprócz tej diety stosowałam cwiczenia z książki gimnastyka skuteczna petry regellin ze świata książki
Witam
Spróbuj ćwiczyć aerobiczną 6 Weidera. Ale popieram wypowiedzi powyższe - systematyczność zdziała cuda. Możesz też spróbować ćwiczyć rano, zaraz po przebudzeniu. Wtedy organizm przez cały dzień będzie spalał kalorie a Ty zyskasz świetne samopoczucie no i po czasie piekną sylwetkę. Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum