Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 18:59 [odchudzanie] Dobrana dieta
Witam, jako nowy użytkownik forum może powiem kilka słów o sobie i to co mnie interesuje (czyt.) uzyskanie zadowalających efektów wagowych mej osoby. :)
To tak : Mam na imię Michał, lat 16 (skończyłem 20 gru), jestem zawodnikiem pływackim w kadrze :). A teraz do rzeczy.
Ostatnio w przeciągu miesiąca + święta i urodziny przybrałem na wadze trochęę.. Piszę do was z prośbą o pomoc w dobraniu sposobu jak się pozbyć owej nadwagi. Obecnie warzę 84 kg (zaokrąglając) i 179 cm wzrostu. Odpowiednia waga : 70 kg. Jestem gotów odrzucić słodycze, słodkie napoje i inne przyjemności. Dostosuję się do tego co najkorzystniejsze. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. :)
Zrezygnuj ze wszystkich słodyczy, fast foodu, czipsów i produktów, które zawierają tylko puste kalorie, jak np. coca cola i inne wysoko słodzone napoje. Jeśli koniecznie szukasz diety zajrzyj na poniższą stronkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum