Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 22:08 [odchudzanie] dieta
Hey mam pytanko czy podczas diety mozna jesc pasztet ? :P oczywiscie nie sam tylko z chlebem :D Niedlugo jade na odpoczynek nad morze ...to juz w poniedzialek !! trzymcie za mnie kciuki zebym sie nie skusila na pysznego gofra czy loda z automatu :D pyszne...
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 08:09
Pasztet to jest straszna sprawa niestety bo uwielbiam Poczytaj skład to zobaczysz - skórki, kasza, konserwanty itd. Z drugiej strony jak dziabniesz po chlebie chrupkim i dołożysz warzyw to bez przesady, nic się nie stanie Gofry - gorsza sprawa. Ja mam babcie nad morzem i jak byłam mała dziadek robił gofry ale jakie - z wiejskiej śmietany itd...a ja nie lubiłam wtedy, ew. z cukrem pudrem czasem zjadłam. Pojechałam 2 lata temu, oczywiście nikt już tak nie robi, wszystko z torebek ale jak mnie wzięło, zapach poczułam i koniec diety Myślę, że wakacje to tak wspaniała sprawa że nie trzeba sobie żałować! Jak masz ochotę zjedz gofra czy loda, im wcześniej rano tym lepiej, najwyżej mniej zjedz na kolację Przecież spalisz na pewno pływając w Bałtyku
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 10:00
kuchnia śródziemnomorska jest najzdrowsza na śiwecie. Myślę, że możesz jeść wszystko ale staraj się zachować odstępy między posiłkami, najlepiej 4 godziny i słodkie rzeczy jedz do południa! W końcu Italia to magiczne miejsce i ja nie pozwalam ci tam myśleć o diecie
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 10:21
gufinka, no tak ale moje zdanie to jest takie,że to Wy na pół powinnyście zrobić jakiś pasztecik i mnie zaprosić -no bo to w końcu Wasza wina,że mi smaka narobiłyście hahahahahahahaaa
Dziewczyny piszcie o dietach bo klawwiature zaslinilam.Pasztet..................pasztecik domowy.Jami....... ......Dobry jest tez z soczewicy albo sojowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum