Wysłany: Sro 30 Lip, 2008 21:01 [odchudzanie] Czy to nie wpłynie niekorzystnie?
Przygotowałam sobie dietę.
Rano:
dwie kanapki z ciemnym chlebem (wileński z PSS-u), wymienne na produkty o zbliżonej wadze i wielkości. WARZYWO
Godz. po:
bieżnia 15 min. maszeruję 6 km na godz. 2 min., a potem biegnę 7.5 na godz. 3 min. i w kółko.
Drugie śniadanie:
Jedna kanapka z ciemnym chlebem (cały czas wileński) wymienna jak śniadanie. WARZYWO
Godz. po:
Tańczę 20 min.
Obiad:
Sałatki, mięso (0Rh+ ;)), warzywa
Godz. po:
Znowu tańczę 20 min.
Kolacja:
1 kanapka wymienna jak 1 i 2 śniadanie. WARZYWO.
Godz. po:
Ćwiczenia na kręgosłup (mam skrzywiony) 15 min. według kartki od lekarza.
Przekąski, gdyby "zassało": owoce
Żadnych słodyczy, jasnego chleba, chipsów itp.
Myślicie, że to coś da? Mam 162 cm wzrostu, ważę 53 kg. Chciałabym mieć 47.
Czy to może być niebezpieczne?
Sprężynka, moim skromnym zdaniem masz dobrą masę ciała do wzrostu. Jeśli coś jest nie tak, to może zostań jedynie przy ćwiczeniach, które uformują ciało
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Czw 31 Lip, 2008 09:17
Katarynka, nie wolno na forum pisać nr gg muszę go z Twojego posta usunąć a Ty jak chcesz to na PW wyślij go ponownie-proponuje zapoznać się z netykietą forum która znajduje się w temacie:''Zanim zaczniesz korzystać z forym''
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Czw 31 Lip, 2008 10:22
Loriette, echhh w tym dziale ja jestem modernizatorką i czy chce,czy niechce to właśnie to jest mój obowiązek-mam nadzieję,że nikogo nie uraziłam info typu nr gg można wysłać na PEW i wtedy nikt się czepiać nie będzie
Mój brzuch jest nie tak. Szczerze mówiąc, wygląda jak placek. Uważacie, że powinnam wyluzować? Ale jak czasem są wywiady z gwiazdami w gazetach, i widzę że one ważą średnio 47 kg, to mi się chce płakać.
Są jakieś diety czy ćwiczenia, które sprawią, że brzuch będzie płaski?
Jedno pytanie- skąd wy macie te suwaki? Wiem, że ze strony 3FatChicks, ale kiedy tam weszłam, nie mogłam tego znaleźć. Chciałabym mieć coś takiego. Proszę o pomoc.
Dzisiaj zjadłam i mam zamiar zjeść:
Śniadanie- 2 kanapki (chleb wileński, PSS) z serem żółtym i 2 plastrami pomidora
2. Śniadanie- Grahamka z małą ilością majonezu i tuńczykiem
Obiad- 2 kawałki gotowanych ziemniaków, mała pierś z kurczaka i 1/4 talerza fasolki szparagowej
Podwieczorek- śliwka
Kolacja- serek wiejski
;)
Dzisiaj trochę wyluzowałam, rygor zaczyna się jutro ;P
EDIT: Koleżanka mnie namówiła na KFC... Mam zamiar zamówić sałatkę cesarską (Caesar), bo ma dużo błonnika, i nic więcej. Jedliście ją kiedyś? Jakie były wasze wrażenia?
Wielkie dzięki. Na razie zobaczyłam pół kilograma mniej.
Jestem z siebie dumna! Wczoraj przyjechały moje siostry cioteczne, mama zrobiła NAM kanapki i słodkie bułki. Było po 19:00. Powiedziałam, że nie jestem głodna i nie jem po 18. zaczęły się śmiać. Przetrwałam. Potem były moje ulubione czekoladki. Nie tknęłam ani okruszka! :-D
Ale dziś w Galerii Białej dałam się skusić na Mirindę... ;( ale to było przed 12, więc mam nadzieję, że ćwicząc, jeszcze to spalę.
Dzisiaj zjadłam i mam zamiar zjeść:
Śniadanie: Bułka musli (przekrojona na dwa kawałki), każdy miał 2 plastry szynki i 2 plastry pomidorów
Drugie śniadanie połączone z obiadem: sałatka Cezar z KFC (kurczak, roszponka, sałata, marchewka, ser, pomidory)
Podwieczorek: jabłko
Kolacja: Jogurt naturalny z ziarnami zbóż
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum