Agnieszka71, grad wielkości ziemniaków, trąba powietrzna (http://www.onet.tv/28962,4451,1,3820687,1,1,0,0,wideo.html). A ja cholernie boję sięburzy i po prostu zdychałam.. ^^ Ale mam pierwszą spokojną noc - w końcu!
No ja wczoraj przed tvn24 cały wieczór siedziałam, mieliscie tam masakrę! na szczęście już AŻ TAK ostro nie będzie...a co do avatara...
Loriette, jest boski !
Oj dawało, dawało. ^^ Ja straciłam na całą noc radio. Coś poooszło. Ale dzisiejsza noc jest piękna. Może uciekną chmury i zobaczę zaćmienie słońca. Aga powiedz mi kochana, gdzie TY obecnie przebywasz?
Wczoraj moje kochene to się czułam jakbym była gdzieś na bezludnej wyspie odcięta od świata bo ani telewizji nie było, internetu też nawet zasięgu w telefonie nie było. Najgorsze w tym wszystkim jest jednak to, że ludzie stracili domy, dorobek ałego życia a trzy osoby nawet życie.
No niestety. Pogoda jest niestety czymś nie do zatrzymania. U mnie w Jastrzębiu akurat żadne trąby ani grady nie miały miejsca.. Ale Katowice oddalone 30 min drogi ode mnie nie miały już tyle szczęścia. Dlatego ja dzisiaj dziękuję Bogu, że nawet z tym 63 kg żyje i mój dom stoi cały.!
no niestety tak bywa... ja mieszkam w okolicach Rzeszowa u nas z godzinkę trwała burza i przeszło na szczęście...
Loriette mleczko 1,5 % bo 0,5 się skończyło, a teraz piję sobie czerwoną herbatkę bez cukru pychocia, jadę dzisiaj na disco więc potańczę sobie, uwielbiam tańczyć
ChceBycSzczupla, no to dobrze, że z tłuszczem, skoro nic innego nie jadłaś. Taniec?! 5 lat tańczyłam profesjonalnie. *.* Uwielbiam to. Kochana wybaw się za nas dwie!
A ja sie tego jezyka dosyc szybko nauczylam.Niemcy maja inna mentalnosc,ale ja nie mam z nimi za duzo do czynienia-maz Polak,Szefowa Rosjanka,znam kilku ale my raczej z naszymi sie trzymamy.w pracy mam duzo niemcow,ale to tylko takie pobiezne znajomosci.
Kid niestety Hamburg lezy na drugim koncu,ja mieszkam niedaleko Kolonii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum