Od długiego czasu cały czas jestem na "dietach", ale średnio mi to pomaga. Ostatnio dowiedziałam się o endermologii. Jest to zabieg wykonywany w niewielu salonach kosmetycznych. Moja przyjaciółka namówiła mnie na serię zabiegów, sama je również stosowała. Efekty są poprostu zniewalające!! Po 10 zabiegach straciła kilka centymetrów w talii, udach, biodrach i pozbyła się "drugiego podbródka". Zabieg wygląda tak : ubieramy specjalny kostium, kładziemy się na fotelu, a kosmetyczka "masuje" nas specjalnymi rolkami. Trwa on ok. 30 min i jest bezbolesny. Niestety, jest też dosyc drogi, bo kosztuje ok. 100 zł za jedną sesje. Jednak serdecznie polecam, naprawde jestem pod wielkim wrażeniem efektów!
Ja zapisałam się do salonu kosmetycznego w Poznaniu, na ul. Sienkiewicza. Polecam!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum