Nie zgadzam się co do głodówki !! I nie polecam. Na oczyszczenie organizmu to 1 no góra 2 dni. Za to polecam dietę 1000 lub 1200 kcal ; ] Daje efekty, ale trzeba dużo ćwiczyć
Witaj! Na pewno warto pomyśleć o detoksie, żeby oczyścić organizm z zalegających toksyn. A na dłuższą metę polecam dietę Ornischa (można najadać się do syta bez liczenia kalorii). Więcej na temat tej diety oraz wielu innych znajdziesz na moim blogu. Gorąco polecam!
wiele cennych słów zawierają wasze posty. ale dla mnie najskuteczniejszą ostatnio dietą okazał się być deficyt budżetowy... na tydzień przed pensją spłukałam się prawie doszczętnie i przed pracą kupowałam skromny ale smaczny śniadanio-obiad w postaci bułeczki, twarożka z wkrojonymi rzodkiewkami (lub papryką) Hochland, wodę lub soczek Marvit i herbatniki... Późnymi popołudniami (17-18) była skromna kolacja, podobna śniadanio-obiadowi, ale z jakimś dodatkiem na ciepło. No i piłam sporo wody i herbaty lub kawy... Wyszła taka oczyszcająca półgłodówka:) Raz na jakiś czas jest to wskazane. Byleby nie za długo i trzeba być osobą zdrową... Zrzuciłam 2 kilo w 7 dni i właśnie o tyle mi zawsze chodziło a stosunkowo niskiej wadze zrzucić 2 kilo nie jest łatwo i wcześniej jakoś mi się nie udawało. Także wydawać kasę na ciuchy. O!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum