dzieki a ja i tak nie nadarzam za wam, morze napiszecie jaki to program to morze leci terz to umnie chociasz malo powiedziane
dzieki za strone napewno zajrze chociasz tyle aby sie posmiac z jakiegos podrurznika
Hey kochane wróciłam :P a co najlepsze pisałyscie o tej zemscie to tak dla scislowsci nazywa sie ona "zemstą faraona" nie doświadczyłam jej w tym roku :P hehe :d z czego jestem zadowolona od jutra zaczybnam dietke :P w egipcie schudlam i chce dalej chudnac :P pomóżcie....
Każda dieta czy kuracja powinna być przede wszystkim NATURALNA. Oznacza to, iż redukcja wagi musi być związana z pojęciem zdrowego odchudzania, polegającym na dostarczaniu organizmowi niezbędnych wartości odżywczych przy jednoczesnym ograniczeniu ilość kalorii.
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 20:35
Cytat:
Każda dieta czy kuracja powinna być przede wszystkim NATURALNA. Oznacza to, iż redukcja wagi musi być związana z pojęciem zdrowego odchudzania, polegającym na dostarczaniu organizmowi niezbędnych wartości odżywczych przy jednoczesnym ograniczeniu ilość kalorii.
brawo ,o to w końcu chodzi w zdrowym i prawidłowym chudnięciu ,i większośc z nas zdaje sobie z tego sprawę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum