2 posiłek
Proporcje W , B i T takie same jak rano
250g twarogu + ciepła herbata + cos do serka wby węglowodany podac
(2h po posiłku jakieswzrzywko)
3 Posiłek
Ziemniaki + cos do nich (kefir, kalafior itp)
Dawki W , B i T cos w stylu dwoch wyrzej
4 Posiłek (po 16)
Wyłacznie białko i tłuszcze Jakas rybka czy cos w tym stylu
5 posilem
Tez bez węglowodanow
dwa owoce
Niestety moze sie wydawac ze z waga jest ok ;) ale chce mieć mniej tłuszczu na ciele
Aby to osiagnac
co 2-3 dni biegi (15 minut szybko(przełaje) - 25 minut wolno(po drodze)
Reszte dni poswiecam aerobikowi -a6w - cos na klatke piersiową - na nogi - posladki - na miesnie grzbietu( poprostu tak zeby wspomoc diete i pozbyc sie z paru miejsc tluszczy i wyeksponowac lepiej miesnie i zyskac lepsza wydolosc + poprawic twardosc miesni)
Co wy na to /? zaznaczam ze to moj pierwszy plan zarwono zywieniowy jak i treningowy
Cos zmienic ??
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Czw 26 Cze, 2008 20:46
przede wszystkim witaj
bardzo miło nam Cię poznać i cieszę się ,że kolejny menio nam tu zawitał-
na razie wszystko mi się podoba w Twojej dietce oprócz :
teexi napisał/a:
chlebka zwykłego
-zmień na ciemny pełnoziarnisty,jest zdrowszy i polecany we wszystkich dietach
pozdrawiam i
-pisz jak Ci idzie
Dieta jest fajna ale wydaje mi sie ze powinnas wesprzec ja jakims wysiłkiem fizycznym. Ja chciałam schudnac ale nie ztosowałam zadnej diety wykupiłam za to karnet na Kapsuły termalne Vacu Fit. I musze przyznac zebyła to udana inwestycja W niecałe 2 tygodnie udało mi sie zrzucic 5kg!! Polecam
Polecam Wszystkim , jeśli macie oczywiście dostęp do tego typu urządzeń . Oczywiście dieta jest mile widziana, efekty mogą pojawić się w szybszym tempie , będziecie zadowolone !Wiem co mówie,bo doświadczyłam tego cudu
Z mojego punktu widzenia dieta jest nie do konca dobrze skomponowana. Brakuje w niej warzyw i owocow jestem pewien niedoborów wielu skladnikow odzywczych. Nieprawidłowo jest także zestawione połączenie makroskładników B W T. Trzeba by bylo ja poprawic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum