Wysłany: Wto 23 Lut, 2010 09:33 Dieta Redukcyjna-POMOC
Witam potrzebuję ułożenia jadłospisu na dietę redukcyjną z ograniczeniem kcal 1980 i z proporcją składników odżywczych Białko 40% Węglowodany35% Tłuszcze 25%. Nie wiem jak do tego się zabrać jakie produkty wybrać. Więc jak by ktoś mógł napisać w tym poście taki jadłospis to z góry dziękuję ;)
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 10:43
piotr7k, oj chyba za dużo od nas wymagasz-widzisz u nas na forum nie ma żadnego specjalisty,który pokusiłby się ułożyć Ci taką dietę-my raczej odchudzamy się na zasadzie prob i błędów więc nie sądzę,żebyś znalazł tu gotowy jadłospis.
Wesprzeć mozemy ale ten jadłospis....nie wiem ale wydaje mi się,że sam nusisz usiąść,poczytać i ułożyć sobie jadłospis taki jak Tobie będzie odpowiadał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum