Wysłany: Czw 19 Cze, 2008 11:52 Dieta Montignaca/Haya/Wedlug gupy krwi
Gufinka mi zamieszala w glowie :)) Czytam teraz caly czas o diecie Montignaca i wlasciwie niebardzo ja rozumiem, czy moglby mi ktos ja bardziej przyblizyc i wyjasnic?
I rowniez pytanie do osob stosujacych ta dietke, czy jest ona faktycznie skuteczna i zdrowa? Czy nie czuje sie po niej zle, slabo albo tak 'napompowanie'(chodzi o zalodek) ? I jak ukladac sobie samemu posilki ? Zastanawiam sie tez nad roznica tej diecy a diety Dr Haya ?
Ach, i jeszcze jedno.. Aktualnie jestem na dietce 1000 kcal, ale nie satysfakcjonuje mnie ona do konca, wiec zastanawiam sie nad zmiana i mysle o tej wyzej wymienionej, Dr Haya badz tez dietce wedlug grupy krwi, ktora polecacie? :))
Z gory dziekuje za wszelka pomoc :**
Ostatnio zmieniony przez ariana Czw 19 Cze, 2008 17:29, w całości zmieniany 1 raz
ja w zeszłym roku byłam na diecie 100 kcal i schudłam 10 kg i czułam się słabo, w głowie mi się kręciło itp. Potem przyszedł efekt jojo (to dlatego, że zbyt szybko przestawiłam się na "normalne" jedzenia). Obecnie stosuję dietę Montignaca i czuję się świetnie. To już mój 3 dzień i schudłam 1 kilo. W diecie nie ma za dużo wyrzeczeń. Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum