Wysłany: Pią 11 Lip, 2008 22:34 [dieta] Moja pierwsza dieta. POMOCY!!
Witam Serdecznie na tym jakże przewspaniałym FORUM! mam mały problem ułożyłem sobie dietę dzisiaj jest dzień 3 Dieta ma na celu spalenie tłuszczu który okrywa moje brzuszysko Gruby to może ja nie jestem 181/ 85 kg . A więc tak na początek dnia przed śniadaniem czyli około godzinki 10 biorę 2 kapsułki thermo speed (przyspiesza spalanie tłuszczu) zalecane jedna . Śniadanie 2 kromki chleba razowego jajko gotowane szyneczka. 2 śniadanie Jakiś owoc . 14 jedna kapsułka thermo speed 3 posiłek i tu nie mam pojęcia co wsadzić bo tu zupke mamusia nakręcii bo tu tatuś zrobił dewolaje wrrr więc ide na kompromis jem zupke małą porcje później owoce warzywa jogurt naturalny !! Dużo wody ok 2L . Staram sie biegać : 3 km 5 razy w tygodni myśle że starczy , A6W , Pompki , ogólnie Kobietki pomóżcie mi powrócić do FORMY!! mam 19 lat i Straszny brzuch !! POMOCY
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7207
Wysłany: Pią 11 Lip, 2008 22:39
Adaś napisał/a:
thermo speed 3
witaj a co to za "cudo "jakieś?nie słyszałam ,to z apteki? po co Ci ta chemia ,nie lepiej naturalnie? tylko odchudzanie musi potrwać ,i tak masz lepiej od nas -bo organizm Ci nie wariuje (cykle) więc droga prostrza
pewnie ,że pomożemy ,tylko w czym? bardzo ładnie sobie radzisz-pisz ,pytaj ,jak umiemy ,doradzimy
Cześć :) a wiesz doradził mi kumpel ponoć są dobre, pobudzają i dzięki nim też głodu nie czuje :) a kupione zostały w sklepie z odżywkami :) mam pytanie mogę dodawać do sałaty jogurt naturalny ?? czy to za bardzo kaloryczne a jutro nad wode kurde zawsze głodny jestem po wyjściu z wody ale jak czytałem TRZEBA MIEĆ SILNĄ WOLE :) pozdrawiam :)
Ja bym żadną chemią sięnie faszerowała a na brzuszyso jak to określiłeś najlepsze są ćwiczenia.
A dosałaty jak najbardziej jogurcik się nadaje i taka sałata jest o niebo lepsza niż ze śmietaną.
Tak ćwiczenia ćwiczenia :) powiem wam że sie czuje świetnie :)) zdrowa żywność smażonego PRAKTYCZNIE NIC :) niewiem co jutro na obiad udka są nudne już ;> jakaś podpowiedz kobitki kochane ?? :>
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 10:08
Fileciki z kurczaczka, indyczka, RYBKA jeśli lubisz ma w sobie tłuszcz omega które fantastycznie spalają tłuszczyk a o to Ci chodzi, tak? I mnóstwo warzyw do tego
Gotowane warzywa na parze, brązowy ryż z warzywami, kasza jaglana z owocami sezonowymi. Po prostu obudź wyobraźnię i do dzieła. ;) Zawsze możesz poszukać czegoś na forum. A co do diety. Bardzo dobra! Rzadko spotyka się osoby, które potrafią stworzyć sobie taki racjonalny tryb odżywiania. Widzę, że przy tym powinieneś chudnąć 0,5-1kg tygodniowo.! Trzymam kciuki ;)
Ooo tak warzywa na parze dzisiaj sobie zrobię :)) no i do tego filecika dziękuje :) a dla rodzinki placek po węgiersku :PP cóż :) Dziękuje za propozycje Dousłyszenia :))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum