Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
dieta kopenhaska
Autor Wiadomość
problemowa 
Nieśmiałek

Wysłany: Wto 08 Lip, 2008 09:39   dieta kopenhaska

właśnie zaczynam diete kopenhaska. i na prawdę jestem pełna zawziecia, choc boje sie ze jednak moj upór wygaśnie juz na poczatku diety. co sadzicie o tej diecie? czy ma ona sens? a moze ktos z was juz ja przechodzil? prosze o pomoc! i wsparcie! moze ktos zacznie ze mna diete? :->

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 08 Lip, 2008 09:40   

problemowa, na ten temat to na forum jest już chyba książka napisana więc poszperaj troszkę i poczytaj ;-)

marion89 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Wto 08 Lip, 2008 10:21   

Problemowa, zanim zaczelam stosowac te diete to najpierw duuuuzo o niej poczytalam. Moja skarbnica wiedzy to wlasnie to forum :) znajdziesz tu wszystko... Tylko "poszperaj" jak to powiedziała Anja :)

problemowa 
Nieśmiałek

Wysłany: Wto 08 Lip, 2008 10:24   

dobrze poczytam i bede sie rozgladac bo jestm tu nowa :-) bardzo chce schudnac tylko potrzebuje odpowiedniej motywacji mam nadzieje ze pomozecie mi w tym :oops: . i mam male pytanko jeszcze skad wziac takie suwaczki jak macie? :hmmm:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy

Wysłany: Wto 08 Lip, 2008 13:47   

hej problemowa( a czemuż taki okrutny nick? ;-) )
na stronie głównej znajdziesz temat "zanim zaczniesz korzystać z forum-przeczytaj" ,

znajdziesz tu:
-regulamin
-netykietę

-i instrukcję ,jak zrobic suwaczek
dwie pierwsze pozycje przeczytaj koniecznie -z rozsądku
a tą trzecią dla przyjemności :mrgreen:
powodzenia i w dietce ,i w robieniu suwaczka :wave: :thumbsup:

problemowa 
Nieśmiałek

Wysłany: Wto 08 Lip, 2008 20:20   

nik taki dlatego, ze sama szukam sobie problemow no i tak jakos zycie sobie komplikuje :-( no ale taka osobowosc :) a co do diety to dzis jest moj pierwszy dzien i juz sie powoli zalamuje bo oprocz problemowej osobowosci jestem strasznym lakomczuchem niestety :-( dzieki shashua za informacje ;-)

problemowa 
Nieśmiałek

Wysłany: Sro 09 Lip, 2008 19:42   

dziewczyny zalamalam sie!! dzis moj drugi dzien diety a ja nie wytrzymalam!!:( zjadlam kawalek pizzy od brata! wee!! a zeby tylko tego bylo malo to caly czas podjadam a to paczke zelek a to owoce! ;( ja nie dam rady!! POMOCY!! :(

ariana 
Zawzięty dietowicz

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 19:36   

hej laski :))

czy moge sobie na tej diecie wypic kawe capucino bez mleka i cukru?

becia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 19:37   

ariana napisał/a:
czy moge sobie na tej diecie wypic kawe capucino bez mleka i cukru?

jak bez mleka i cukru to co to za kawa capucino :hmmm:

ariana 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 19:48   

no taka z proszku zalana woda :D :)) a moge ? Bo w tej diecie stach czegokolwiek probowac;p

becia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 19:55   

no ale ona chyba , ta w proszku juz ma mleko :hmmm:
z tego co wiem to w tej diecie trzeba się rygorystycznie trzymać tego co piszą, ale ja bez kawy nie potrafie zyc więc i tak pewnie z 5 dziennie bym piła :-D

ariana 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 20:00   

zaraz polece spawdzic;p jak ma mleko to sobie oduszcze bo ja nawet nie wiem ;pppp

a Ty Beciu bylas na tej dietce? bo ja wlasnie kombinuje jakby tu po utzymac wage ;))) najgorsze jest to, ze moja mama po diecie wrocila do normalnego odzywiania sie, slodycze itp nie odmawila sobie i nadal chudla, a ja czytajac tu i uwdzie boje sie ze u mnie tak slodko nie bedzie :(( ..

becia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 20:08   

nie bytłam osobiście na tej diecie ale kilkoro moich znajomych było i wbrew temu co dieta obiecuje,że po zakonczeniu waga się utrzymuje to niestey wszyscy przypłacili jojo, zreszta co tu duzo mówic ona jest bardzo niskokaloryczna więc inaczej byc nie może według mnie, a aby utrzymac wage wydaje mi sie ,że powinnas stosować 1o00kal, i potem stopniowo zwiększać kalorie i zobaczysz jak organizm zareaguje,trudnoi mi tu cokolwiek p[owiedziec bo ja jej nie stosowałam i nie mam zamiaru , wolę chudnąc dłużej ale zdrowiej :->

ariana 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 20:15   

i masz raccje !! calkowicie sie z Toba zgadzam, tez uwazam ze powinno sie jesc zdrowo i chudnoc dluzej ale coz wakacje itp chcialam szybko byc chudziutka, sliczniutka i si katuje.. Glupia^^

Ale zakupuje juz ksiazke o diecie nielaczenia, bardzo mnie ona interesuje i kusi. Od wzesnia ja zaczne jako sposob odzywiana sie juz na dlugo, dlugo sama dla siebie. Nigdy wiecej katowania oganizmu bo to glupota ^^ ale kopenhaskiej nie pzewe juz na tym etepie dotwam do konca :))

Jakby ktos byl zainteresowany tu jest likn do artukulu o diecie nielaczenia, ktory poprostu mnie do siebie bardzo przekonal :))

http://www.noni.zdrowe.co...t/view/262/187/

becia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 28 Lip, 2008 20:21   

ariana, takie diety niskokaloryczne może nie dziś , nie jutro ale w niedalekiej przyszłości mogą odbić się na zdrowiu, na urodzie, niedobór witamin, można mieć problemy z paznokciami, cerą ,wypadanie włsów, osłabienie i wiele innych ,taka dieta może nawet doprowadzić do zatrzymania miesiączki ,które często kończy się długim leczeniem ,dlatego jesteś młoda i zanim podejmiesz decyzję o drastycznych dietach to sie dobrze zastnów :->

Odpowiedz do tematu