hejka! 21 jeden dni czyli koniec miesiaca!mam zamiar schudnąc 9 kiloooo :blink: ! jakos od konca wakacji nie moge dac rady i stoje w miejscu z dieta ani w gore ani w dol! a przed wakcajami i tak bylam 8,5 kilog. ciezsza WOW... aha mam 169 waze 69 kilo- masakra wiem...
ale bede coedziennie tu zag;adac i pisac co i jak ! moze to mnie zmobilizuje!
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7207
Wysłany: Czw 11 Paź, 2007 20:55
witam na forum
przez 21 dni masz zamiar schudnąć 9 kg? czy zle zrozumiałam?
wiesz,jak się bardzo uprzesz ,to owszem, schudniesz,w tym życiu w sumie niewiele rzeczy jest niemożliwych,więc to zrobić na upartego można ,np nic kompletnie nie jeść ...
ale z rozsądkiem to nie ma nic wspólnego,i na pewno będzie niezdrowe
mam tylko nadzieję że źle zrozumiałam i jakoś rozsądniej rozłożysz to w czasie...
ile masz lat?
pisz ,i zaglądaj do nas,na pewno znajdziesz coś dla siebie w naszych dietkach ,a i pogadać (popisać )zawsze można...
Pamiętaj tylko o odpowiednim nawodnieniu. Dużo ludzi robi ten błąd, że ogranicza zarówno spożywanie posiłków jak i płynów, a zwiększa ilość wysiłku. Kończy się to co prawda szybkim spadkiem masy ciała, ale z powodu odwodnienia a nie utraty zbędnego tłuszczyku, a dla zdrowia to nie jest obojętne. Dlatego pij dużo, najlepiej wód źródlanych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum