No ja to jak ja ;P sie trzymam jest ok mialem chwile slabosci zalamania ale jest dobrze sie naprostowalem holera jak patrze na tych niektorych anglikow to az mnie odrzuca ze jak mozna sie az do takiego stanu doprowadzic obecna strata to 13 kg nie wiem moze tam pisalem wczesniej nie wchodze na wage az do 13 lipca moze poznije wtedy zjezdzam do polski na 2 tygodnie wtedy sie zwaze ;P :) a pozatym no to co bieganko i cwiczonko brzucha ;) pozdrawaim :D
no i witam ludziska ;) co u mnie ? :) wporzadku coraz lepiej znowu 1kg straty wiec jest juz w sumie 14 kg straty :D Jestem happy jeszcze 3 tygodnie i jade do polski na 2 tygodnie :D wakacji wiec jeszcze z 1kg moze ze 2 przy dobrych wiatrach i zwiekszonym bieganku bedzie ok :D pozdrawiam do napisania ;) .
Wazne abys w siebie uwierzyl i PODJIL TO RYZYKO!!!:)
Polecam kapsuły Vacu Fit!!!! Super sprawa! Moja ulubiona to steper na podczerwień. Wysoka temperatura która wytwarza sie w kapsule w połączeniu z wysiłkiem fizycznym daje super efekty. Sama przetestowałam i..... Ubyło mi 5 kg Sprobuj sam
Nie jestem z zadnej reklamy. Tak sie nazywaja poprostu urzadzenia. Chciałam sie pochwalic i podpowiedziec innym ale skoro wy to tak odbieracie to ok. Daruje sobie. Widac "nowi" z jakims sukcesem i pomysłem nie sa tu mile widziani...
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7213
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 16:05
amilo napisał/a:
Widac "nowi" z jakims sukcesem i pomysłem nie sa tu mile widziani...
posłuchaj-piszesz w kółko to samo,w każdym poście i TYLKO o tym ,to CO mamy myśleć???????? nie masz innych doświadczeń i innych ciekawych tematów?????
owszem jak najbardziej mile widziani są nowi ,ale nie pisz w każdym poście w kółko o jednym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum