Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Czw 19 Lis, 2009 14:39 Czy podoba Wam się nasze forum czy czas na zmiany?
Ta ankieta dotyczy dzisiejszej dyskusji więc zachęcam do udziału.Jeżeli Wam się coś nie podoba proszę zagłosujcie i napiszcie-to jest przecież forum dla nas i każdy powinien się na nim dobrze czuć:)
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Czw 19 Lis, 2009 19:56
oczywiście że mi się podoba nasze forum
przede wszystkim ma bardzo czytelny i przejrzysty układ ,wszystkie działy są poukładane tematycznie ,stąd bardzo łatwo wyszukać potrzebne informacje - czy odnośnie diety ,czy ćwiczeń czy kosmetyków ,cokolwiek dla przeciętnego odchudzacza może sie przydać
cieszy mnie kultura przebywających tu osób ,życzliwość ,bliskość ,tolerancja i atmosfera jakiej ze świecą szukać po innych forach
podoba mi sie taka prywata ,pisanie o swoich radościach i smutkach nie tylko w diecie ,to pomaga zżyć się uczestnikom ,tworzy więź ,i w rezultacie pomaga nie tylko w odchudzaniu
w sumie uważam ,że każdy znajdzie tu coś dla siebie i do odchudzania i znajdzie życzliwe osoby które innego człowieka nie potraktują bezprzedmiotowo ,nauczy się brać i dawać ,uśmieje ,pożali ,pogada i oderwie od codziennego kieratu
i wiecie ? jestem dumna że jestem z Wami tutaj i nie widzę potrzeby zmian ,zagłosowałam na TAK
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Pią 20 Lis, 2009 11:51
mania3 napisał/a:
Poprzeczytaniu pełnej dyskusji w blogu Agi,
no to ja pędem czytać , bo cos ostatnio nie w temacie jestem a potem tu wrócę , i choc nie wiem o co chodzi to jak bym chciała zmiany forum to bym sobie inne poszukała, ale ja chcę to i z wami
Ja też lubię nasze forum dlatego ,że jest jedyne w swoim rodzaju.Czytam nieraz na różnych forach i jak widzę hamskie odzywki niektórych
Nie wyobrażam sobie żeby miało nas nie być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum