Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: admin
Wto 12 Cze, 2007 23:22
kosmetyki pielegnujace cialo podczas odchudzania
Autor Wiadomość
apropo 
Czytelnik/podglądacz

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 18:57   kosmetyki pielegnujace cialo podczas odchudzania

rozpoczynam topic... ja jak najbardziej uzywam i polecam wszelkie kremy,balsamy wyszczuplajace,antycellulitowe i ujedrniajace. bez tego ani rusz podczas utraty zbednych kilogramow :mrgreen:

osobiscie uzywalam roznych specyfikow, ale koniec koncow powracam do serum intensywnie wyszczuplajacego i ujedrniajacego firmy eveline.

bazylinka
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 15:57   

Witam ja też używam tego serum wcześniej miałam całą serie z avonu ale ten z eveline jest super i cena też przystępna

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 13:59   

ja kupiłam w ciąży serum evelin na rozstępy ale jakoś nie pomógł teraz bede go używała
i jeszcze z avonu mam na cellulit teraz kupiłam troche drogi ale zobaczymy jakie będą rezultaty
mam taki problem ze bardzo szybko trace zapał do regularnego wcierania kremów tego typu :oops:

nadzwyczajna 
Dietowa szycha

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Pon 26 Mar, 2007 13:26   

sabcia, ja też mam ten problem, a to trzeba wcierać 2 razy dziennie. to trudne zwłaszcza jak nie masz czasu
ja używam ujędrniającego Nivea z Q10

[ Dodano: Pon 26 Mar, 2007 13:28 ]
i ujędrniającego do biustu z avonu wypróbowany i jest super

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pon 26 Mar, 2007 13:49   

musze sie właśnie jeszcze w ten do biustu zaopatrzyć

bazylinka
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 09:32   

nadzwyczajna mówisz że ten do biustu z avonu jest dobry? bo zastanawiałam się nad jego kupnem wcześniej miałam ten eveline i też był fajny ale chciała bym zmienić na jakiś inny

nadzwyczajna 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 10:53   

Dobry jest, ja już drugi raz go kupiłam i jestem zadowolona. chciałam w zasadzie spróbować innego, ale stwierdziłam, że jak już ten jest wypróbowany to lepiej kupić ten. Dlatego nie mam porównania z innymi. Ale jest super wg mnie..

bazylinka
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 17:51   

ja już dwa razy kupowałam ten zeveline dlatego teraz chce zmienić na jakiś inny i pokieruje się twoją sugestią i kupie ten z avonu

nadzwyczajna 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 08:03   

Ja jestem zadowolona. Moja kumpela twierdziła, że tak bardzo ujędrnia,że ją piersi bolały. I przestała używać. Ale ja używam. Spróbuj, najwyżej będzie na mnie... :-/

[ Dodano: Sro 11 Kwi, 2007 08:03 ]
Jak kupisz w promocji to nie będzie tak bolało.. ;-)

bazylinka
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 08:11   

ja raczej nie mam kłopotu z balsamami rzadko się zdarza żeby mi coś nie pasowało albo żebym nie mogła urzywać.Gorzej a z kremami bo ciężko mi dobrać i cały czas eksperymentuje z nowymi. ale ok jak by coś to będzie na ciebie hi hi

nadzwyczajna 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 09:58   

Biorę to na siebie. :-D

vanilla 
Nieśmiałek

Wysłany: Sro 14 Maj, 2008 22:41   

Ta linia eveline jest dla mnie zaskoczeniem, niska cena i swietna jakosc. Ja akurat jestem fanka balsamu do biustu, ale skoro zachwalacie ten wyszczuplajacy to oczywiscie sprobuje .. Narazie uzywam l'oreal emulsji ujedrniajacej ..jako balsam fajny, ale efektow nie widac ;-)

gufinka 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Czw 22 Maj, 2008 21:27   

A ja polecam L'oreala Perfect Slim Pro - z jednej strony żel, z drugiej masażer. Dostałam od mamy i pewnie nie było tanie ale pomyślałam, że jak się skończy żel to zostanie masażer. Teraz jest nowy z innym masażerem ale generalnie aby takie kosmetyki działały najważniejsze jest wcieranie i to zniechęca na dłuższą metę. A to jest patent bo jeździsz sobie po dupci i gdzie tam chcesz a potem wcierasz szybko krem i po robocie. Ja nie mam jakiejś delikatnej skóry i nie robią mi się siniaki od razu ale po tym masażerze na drugi dzień dostałam zawału patrząc na swoje ciało :yikes: Oczywiście można delikatniej...po kilku dniach skóra się przyzwyczaja. Proponuję wykorzystać ślubnych czy w ogóle facetów jakichkolwiek i wtedy zamiast pracy - przyjemność :clap: :thumbsup: :clap:

Viva Italia!!!

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 22 Maj, 2008 21:30   

ja to faceta inaczej wykorzystuje^^ do cwiczen róznego rodzaju... zawsze mnie miesnie bolą :grin:

gufinka 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Czw 22 Maj, 2008 21:38   

No ale taka gra wstępna z masażerkiem to lekka odmiana, no nie??? Odpisałam Ci ciepło w podzięce za wsparcie,,,chyba na moim pamiętniczku :hmmm: jeszcze się gubię :blink:

Viva Italia!!!

Odpowiedz do tematu