Mnie skusiła Pani w aptece zieloną kawą. Podobno super działanie w odchudzaniu.
A to znalazłam w sieci:
Badania obserwacyjne i epidemiologiczne wykazały zależność pomiędzy zwiększonym spożyciem kawy a mniejszym ryzykiem rozwoju nadwagi i otyłości oraz cukrzycy typu II i syndromu metabolicznego. Badania wykryły złożony mechanizm odchudzający naparu kawowego i rolę innych związków które działają synergicznie i addytywnie z kofeiną. Takim związkiem poznanym i przebadanym stał się kwas chlorogenowy - CGA. Niestety termiczna obróbka ziaren zielonej kawy drastycznie zmniejsza zawartość kwasu chlorogenowego w naparze ciemnej, palonej kawy. Maksymalną koncentrację tego cennego związku zapewnia jedynie ekstrakcja ziaren zielonej kawy.
Stosowaliście ją? Jeśli tak to z jakim rezultatem? ja dopiero kupiłam preparat slimgreen, właśnie z zieloną kawą i zabieram się do testowania.
warto, kup i sobie przetestuj, ja straciłam przy nim 7kg, ale dopiero przy drugim opakowaniu zaczął faktycznie działać.
Tylko ćwicz!!! bo bez tego to nie wiem jakie będziesz miała efekty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum