Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie o Reduxil
Autor Wiadomość
Hania1233 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Pon 18 Maj, 2009 17:50   Pytanie o Reduxil

Czesc jestem po 50-tce i zamarzylo mi sie schudnac.. Skorzystalam z promocji w aptece i kupilam Reduxil.. teraz koncze juz opakowanie (starczylo na 2 miesiace) i nie powiem ladnie schudlam- prawie 6 kg.. produkt podobno bezpieczny, ale teraz tyle sie czyta o suplementach diety... podczas stosowania tabletek dobrze sie czulam.. zadnych skutkow ubocznych .. jesli znacie ten srodek piszcie.. corka poradzila mi zeby was zapytac...aha no i jeszcze mam pytanie o efekt Jojo.. w ulotce jest napisane , ze ma nie byc efektu Jojo... ale jesli sie pojawi to kiedy po odstawieniu tych tabletek moze pojawic sie?? tzn ile czasu musi uplynac zebym wiedziala, ze efekt ten nie wystepuje..tzn kiedy ewentualnie moge zaczac tyc..:(((((( 6 kg to duzo.. nie chce zeby do mnie wrocilo.. poza tym mam pytanie czy takie tabletki mozna stosowac caly czas.. tzn po tych 2 miesiacach zaczac nowe opakowanie???pozdrawiam

buziaki444 
Niszczyciel kalorii

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009 18:16   

Hania1233, witaj na forum :wave: ja osobiscie nie znam tego srodka bo nic nie stosuje dodatkowo zadnych suplementow i wspomagaczy.
Hania1233 napisał/a:
ha no i jeszcze mam pytanie o efekt Jojo.. w ulotce jest napisane , ze ma nie byc efektu Jojo... ale jesli sie pojawi to kiedy po odstawieniu tych tabletek moze pojawic sie?? tzn ile czasu musi uplynac zebym wiedziala, ze efekt ten nie wystepuje..tzn kiedy ewentualnie moge zaczac tyc..:((
ja bym tak ulotce doslownie nie wierzyla, bo w sumie nie wiadomo jak ten preparat dziala na organizm. jesli bedziesz przestrzegac zasad zdrowego odzywiania (ograniczala tluszcze i slodycze) i byla choc troche aktywna fizycznie (chociazby spacery) to efekt jojo nie powinien wystapic bo schudlas te 6kg w dwa miesiace wiec nie jakos tak radykalnie i szybko i uwazam ze efekt jojo nie powinien wystapic. tylko jesli nie bedziesz uwazala na to co jesz to jednak moga Ci kilogramy wrocic. ale to tylko moje zdanie...
Hania1233 napisał/a:
poza tym mam pytanie czy takie tabletki mozna stosowac caly czas.. tzn po tych 2 miesiacach zaczac nowe opakowanie??
mysle ze moze najlepiej byloby zapytac swojego lekarza rodzinnego, ma cala karte zdrowia przed oczami i napewno cos doradzi tak zeby nie zaszkodzic :grin:
Hania1233, a wlasciwie to zakladaj swojego bloga i dietkuj z nami :grin:

ina44 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sro 20 Maj, 2009 17:27   

Hania1233, hehe :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: Mam nadzieje że to Twoja inicjatywa i Ty osobiscie taka przebiegła w reklamie :grin: Mimo wszystko życze spadku wagi o ile Ona wogóle istnieje :grin:

Odpowiedz do tematu