Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Floradix prz odchudzaniu
Autor Wiadomość
hania1958 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Nie 23 Sie, 2009 22:34   Floradix prz odchudzaniu

Czy odchudzając się pownnam przyjmowac jakies dodatkowe preparaty witaminowe?
dodam, ze cierpie na niedoory zelaza, i lekarka zalecila mi przyjmowanie preparat witaminowego Floradix- by uzupelnic niedobory zelaza. Preparat ten zawiera tez kompleks wit B i wit C. Czy dodatkowo mam przyjmowac jeszcze jakis preparat witaminowy? jestem w okresie menopauzy. pdodam, ze ten Floradix jest przeznaczony m.in. dla osob odchudzajacych się, ale skoro cierpie na niedobory i w dodatku chce sie odchudzac to moze powinnam pic podwojna dawke? dodam, ze objawy niedoboru u mnie są okropne-przygnębienie, ogolne zmeczenie itd. Czy moze lepiej dla zdrowia zrezygnowac z odchudzania, chociaz ccialabym ladnie wygladac, ale zdrowie w końcu wazniejsze....

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 24 Sie, 2009 10:48   

hania1958, na początek proponuję zapoznać się z regulaminem forum. Gdybyś go przeczytała dowiedziałabyś się, że reklama na forum i pisanie w różnych wątkach o tym samym jest zabronione

Fikofinka 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 11:40   

Floradix jest naprawdę fajny, ja brałam go przy sporych niedoborach żelaza. Preferuję płynną formę leków więc syropik "żelazo i wytaminy" był zdecydowanie dla mnie. I biorę do dzisiaj jako suplement witaminowy bo się sprawdził. Cene też ma przywoitą, szczególnie jak u siebie w łódzkiej aptece za grosze w manufakturze dorwałam go na promocji za mniej niz 30zl, a plusem jest to, że syropek jest wydajny, starcza na naprawdę spory czas bo to ćwierć litra jest aż.

Odpowiedz do tematu