Wysłany: Pią 08 Cze, 2007 19:57 DIETA + Thermal Pro
Witam.Mam prozbe. Kupielem Thermal Pro. Czy moze mi ktos pomuc ulozyc diete??Moja jedyna forma aktywnego spedzania czasu moze byc bieganie. No i od czasu do czasu basen.Waze 96kg i mam 175cm wzrostu. Moj dzien wyglada nastepujaca:
7.30 Pobudka
8.00 Wyjazd do pracy (bez sniadania - tylko kawa)
12.30 Pierwszy posilek (zazwyczaj 2 kanapki z bialym chlebem lub bulka, wedlina, ser zolty, pomidor, salata)
17.30 Obiad skladajacy sie tylko z drugiego dania zazwyczaj jest to "jakis" kotlet z ziemniakami (lub makaronem) i surowka
Po 20 Co popadnie.....zazwyczaj slodycze
Podczas dnia wypijam okolo 2 L wody nie gazowanej oraz 3-4 szklanki Pepsi.
Oglolnie bardzo lubie portawy z makaronu.
Ma ktos na to jakis pomysl?? Ktos moze mi doradzic jakas diete polaczona z Thermal Pro Evo
yoas, nie znam sie na thermal pro , ale Twoja obecna dieta to poprostu katastrofa
Moim zdaniem powinno być tak :
sniadanie - przed pracą - chlebk chrupki lub ciemny pełnoziarnisty dwie kromeczki cieniutko masła , chuda wedlina + warzywa jakies
w pracy dwa posiłki : owoc i np jogurt albo sałatka jakaś
po pracy obiad : BEZ ziemniaków, makaronu i takich tam i smazonego
w zasadzie obiad powinno sie zjesc wczesniej ale rozumiem ze w pray jest z tym problem .
No i oczywisci pozniej juz NIC a NIC
i oczywiscie dalej pij swoja wodę
To co podałam to tylko przykład , ja mniej wiecej takiej diety przestrzegałam . Nie łykałam do tego tabletek więc nie bardzo wiem. Wydaje mi sie , ze one tylko w połaczeniu ze sportem, który zamierzasz uprawiac przyspieszą spalaenie tłuszczu.
Ja dzisiaj sama zawaliłam moje menu więc żadną hipokrtyką nie chcę być, ale wg mnie powinno być OBOWIĄZKOWO śniadanie przed pracą, najpierw zjedz jakis owoc a potem pare skibek chleba chrupkiego z czyms, a jak masz ochote na slodkie, to z dzemem niskoslodonym. drugie sniadanie jakis jogurt albo 3 herbatniki albo owoc. Obiad bez makaronu ryzu i ziemniakow, z warzywami obowiazkowo. No i kolacja, co tam chcesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum