Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Stepper
Autor Wiadomość
Deesis 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Czw 19 Cze, 2008 11:48   

szczypta_cukru napisał/a:
a spacerki podobne dzialanie.. i przyroda dookoła :tongue:

dokladnie :grin: zwlaszcza jesli mieszka sie na troche gorzystym terenie :-)
i dotleni sie przy okazji swoj organizm :grin:

gufinka 
Dietowa szycha

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 10:10   

A ja mam taki z uchwytami na ręce, jak kijki di nart. Stoi i się kurzy ale muszę się zmobilizować :blush: bo jak trochę połaziłam to czułam i nóżki i dupcię :dumbells: Nie jest już taki poręczny ale z innego bym spadła bo u mnie błędnik nie działa :crazy:

Viva Italia!!!

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 13:56   

uuu.. ja wczoraj po raz dziesiaty rozpoczełam 6 weidera.. zobaczymy co z tego wyjdzie :blink:

ale moając 15 kg mniej.. jakos mi sie to lżej robi.. może przyszedł an to czas..
no i dzisiaj myłam podjazd w domku.. i pomagałam mamie zywopłot obcinac i wywoziłam gałezie taczką.. generalnie 4 h na dworzu.. mama ma problem z kręgosłupem wiec stram sie jak tylko jestem pomagac....

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 15:49   

ja wczoraj po raz dziesiaty rozpoczełam 6 weidera.

szczypciu co to takiego? ja przez jakis czas cwiczylam na gazelle.Fajna rzecz.Pozyczona mialam,teraz mysle czy sobie tez nie kupic.Cwiczy ramiona i bioderka,nozki.Moze to dobre.Popatrzcie na allegro .moze wam sie tez spodoba.I napiszcie co myslicie.

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 16:01   

Agnieszka71, zobacz sobie w necie, wygląda niegroźnie :crazy: A te gazelle i inne to fajne jeśli skuteczne, ważne żeby efekty były. Każdy ruch jest potrzebny.

Viva Italia!!!

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 17:22   

Dzieki Gufinko juz sobie doczytalam.Ta gazelka to nawet fajna.mysle ze ja sobie sprezentuje.Tylko musze okazje znalezc :tongue:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 17:27   

Ja gdy poszukiwałam sprzętu to czytałam na każdym możliwym forum (ale tylko na tym się zaklinowałam na amen :crazy: ) i zdania oczywiście były podzielone. Fajnie jakbyś mogła sprawdzić coś innego. Ale jeśli gazelka Ci pasuje to kupuj i powodzonka :grin:

Matko jaki mam brzuch Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evilmad: :evilmad: :evilmad:

Viva Italia!!!

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 23:49   

6 weidera to taki zestaw aerobicznych cwiczen na miesnie brzucha.. straszne cholerstwo chociaz wygląda niewinnie...

teraz mam 15 kg mniej wiec mi nieco latwiej to robic.. zobaczymy czy chocviaz do 7 dnia dojde.. bo do tej pory 3 dzien i wiecej se ne dało :grin:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 08:57   

Dzieki szczypciu juz znalazlam.Ja mam na poczatku zapal do wszystkiego-zobaczymy ile ja wytrzymam.Dam znac dokad doszlam

Loriette 
Pogromca fałdek

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw 26 Cze, 2008 11:35   

6 weidera to taki zestaw aerobicznych cwiczen na miesnie brzucha.. straszne cholerstwo chociaz wygląda niewinnie...

teraz mam 15 kg mniej wiec mi nieco latwiej to robic.. zobaczymy czy chocviaz do 7 dnia dojde.. bo do tej pory 3 dzien i wiecej se ne dało :grin:

6 jest okropna. Masakryczna.! ;DD Doszłam najdalej do 19 dnia. {;/} no i niestety dalej już nie pociągnęłam. Dlatego polecam Ci 8 minut abs. {z łatwoscią znajdziesz je na youtube}. O wiele lżejsze, a jednak po pierwszym treningu wyczuwasz wszystkie mięśnie brzucha!

loriette.photoblog

olalala1980 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 09:06   

Czesc, jestem tu Nowa, od niedawna zaczełam cwiczyc na stepperze, i musze powiedziec ze popstępy czuje chociaz cwicze intensywnie po ok 3 minuty kilka razy dziennie( od 2 do 4 razy) od 4 dni! Ten kto pisze ze cwiczy 30 minut to ma chyba nogi ze stali haha bo ju zpo 1 minucie czuje sie jak miesnie parcują:) Ja osobiscie polecam ten sprzęt, pozdrawiam :mrgreen:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 13:04   

moj sukces bylo 10 minut na stepperku ale z dwoma krotkimi przerwami.Wiecej nie dalam rady

wiccia 
Nieśmiałek

Wysłany: Sob 19 Lip, 2008 11:21   

Stepperek! - to ja coś na ten temat wiem ;)

Jak ktoś naprawde ma zamiar z niego korzystać - to polecam porządny -firmowy!! Ja "zajechałam" 2 sztuki - jeden wytrzymał pół roku - drogi- miesiąc!!!..przy regularnych ćwiczeniach: 5 dni w tygodniu po 15-20 min.

Teraz mam nr 3 (2 miesiące) RBK - twist stepper z "gumkami" i narazie jestem zadowolona..

Mieszkam w Irlandii - gdzie pogoda czesto nie pozwala na spacerek - więc stepperek jest wyjściem awaryjnym - zeby choć trochę się poruszać!
Ale jeśli warunki sprzyjaja - polecam codzienny , polgodzinny- intensywny spacer-marsz...z muzyka na uszch!- dla mnie to relaks i oczywiście polepszenie kondycji i samopoczucia!...a stepperek jako WYJŚCIE AWARYJNE! -jak najbardziej!

:)

ponto 
Zaciążona :)

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 15:03   

Mam stepper w domu, ale go nie uzywam. Trudno jest mi utrzymac na nim rownowage, i pedaly nie bardzo chca sie wciskac, musze niemal podskakiwac i stad problemy z rownowaga.
Sprobowalam kilka razy i darowalam sobie, lezy na strychu :blush:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 09:47   

kurcze może i ja zakupię sobie steperek :hmmm:

Odpowiedz do tematu