Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
LEG MAGIC
Autor Wiadomość
karolcia 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 20:52   LEG MAGIC

Hej mam pytanko: czy ktoraś z was używała moze leg magic'a który jest prezentowany w tvmarkecie ?? Bardzo prosze was o opinie na temat tego urządzenia. Z góry dziekuje i POZDRAWIAM. Karolina

karolaa 
Początkujący odchudzacz

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 16:59   

nieee ja przynajmniej o tym nie słyszałam:) a chcesz kupic?

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 20:14   

nie mam przekonania do '' zakupów '' w takich miejscach ,kiedyś kupiłam motylki wibrujące do masażu, lipa to była! w/g mnie są to żeczy ogromnie drogie,(bo taka reklama kosztuje),nie warte swojej ceny i kiepskiej jakości .kiedyś podobał mi się automat do pieczenia chleba-kosztował ok.550 zł -po 2 m-c w sklepie widziałam taki sam za 100 zł
nie wierzę też w sprzedaż z demonstracją w domu klienta-wyłączając zeptera ,pare razy chcieli mnie strasznie naciągnąć :crazy: ,ale nie muszę mieć racji ,dam się przekonać,jak któras z Was ma leprze doświadczenia :mrgreen:

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią 29 Cze, 2007 07:55   

popieram shashua mam takie samo zdanie na ten temat jak ty :lol:

jasmine 
Dietowa szycha

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Pią 29 Cze, 2007 09:38   

shashua napisał/a:
kiedyś kupiłam motylki wibrujące do masażu, lipa to była! w/g mnie

Nie tylko wg Ciebie, ja mialam tez cos podobnego :mrgreen: LIPA

shashua napisał/a:
kiedyś podobał mi się automat do pieczenia chleba-kosztował ok.550 zł -po 2 m-c w sklepie widziałam taki sam za 100 zł

Ja taki mam i musze przyznac, ze bardzo fajne. Tylko, ze juz chleb mi zbrzydl z tego automatu. Ale z rok sie zajadalam ;-)

Ogolnie, co do takich cudow co to 'samo sie chudnie, bez wysilku'. To zawsze jest bzdura. Nie ma czegos takiego ;-)

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Sob 30 Cze, 2007 20:23   

te jakieś pasy ,sauny,maty ozonowe ,cudowne balsamy i inne czorty-jak ktoś nie wie,co z kaską robić,to kupuje,ja wolę sprawdzone urządzenia dobrych,czy znanych firm ,
ale ci dobrze Jasminka -a ja miałam kiedyś taką ochotkę tego chlebka spróbować ,ale już nie,pół roku go nie jadłam to i drugie pół wytrzymam -coś za coś ;-)

olalala1980 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 09:21   

witam , mi sie z kasa nie przelewa ale uwazam ze cwiczenie na sprzetach tego typu moze byc przyjemne i zachecające, aczkolwiek zamówiłam na allegro ab rocket, czyli do cwiczenia miesni brzucha i jak przetestuje to dam Wam znac :-P Leg Magic to drugi mój planowany zakup mimo ze posiadam stepper! Takie urządzenie napewno nie dadzą efektu jesli bedą stały w kącie i pokryje je warstwa kurzu hahah anjlepsze efekty daje systematycznosc i wiara w siebie miłe Panie:)

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 13:14   

A zna ktos moze Gazelle XL-to takie machanie nogami i rekami nie umiem opisac.
Mialam to na krotko pozyczone i nawet ciekawe-czy ktos to moze zna? Nie wiem czy warto w to zainwestowac :?:

Odpowiedz do tematu