Szaleje!? Przy obecnej pogodzie nie mam siły na nic, a OCHOTĘ MAM. Wieczorkiem zrobię jeszcze 2 minutki abs. I upiekę Nurbiki też coś przy tym spalę. Chyba.
Hmm rano godzinę po śniadaniu biegałam na bieżni 15 min., potem po obiedzie ćwiczyłam mięśnie brzucha 15 min., a zaraz ćwiczę kręgosłup 15 min.
Wiem że mało ;(
otem po obiedzie ćwiczyłam mięśnie brzucha 15 min.,
Bezpośrednio? Mam nadzieję, że nie! W innym wypadku organizm przyzwyczai się do tego, że po każdym posiłku ktoś inny spala za niego kcal no i przestanie robić to sam.
Przyłączę się ze swoimi skromnymi ćwiczeniami.
Raz, dwa lub trzy razy w tygodniu bieganie ok 1 godzinki
jeśli nie ma biegów to skakanka
codziennie 6 Weidera
podczas@jest mi ciężko zmobilizowac sie do czegokolwiek to chociaz potańczę.
Mam pytanko, podpowiedzcie mi jakieś cwiczenia na ramiona, ręce... cos nic nie mogę wynaleźć, z góry dziękuję!!! :-D
Sprężynka, czy bolesne? Zależy to od Twojej sprawności i to, że boli nie znaczy, że nie jest dla 13 latki ;). Zacznij sobie od 2 minut abs. Później możesz przejść do ćwiczenia 8 minut abs .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum