Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9249 Skąd: Jarocin
Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 13:18
martuuuskaa182, nie pisz posta pod postem,bo to niezgodne z netykietą forum.W prawym górnym rogu masz funkcję ''Edytuj'' z której korzystamy jak chcemy coś dopisać.
To taka gorąca prośba
Wiek: 17 Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 7 Skąd: Versailles
Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 21:19
Jak to u was jest z ćwiczeniami podczas okresu?
Na jakimś forum dla kulturystów przeczytałam wypowiedź instruktora, który powiedział, że można trening przerwać na jakieś dwa dni, ale później trzeba to nadrobić, czyli cofnąć się o dwa dni do tyłu, a to są już 4 dni w plecy o.0
ja wlasnie tez mam zamiar je zaczac :)) tylko zastanawiam sie czy one sa tylko na miesnie brzucha czy da sie rowniez na nich stracic tluszczyc z brzuszka :)???
Pomogła: 3 razy Wiek: 26 Dołączyła: 13 Mar 2007 Posty: 3390 Skąd: łódzkie
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 16:24
No 1 dzień za mną. Na szczęście lekko było. Ciekawe jak mi będzie szło. Chcę wytrzymać do końca, bo brzuch to moja "pięta achillesowa" - wyglądam jak ciężarna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum